GEOENERGIA - gazdaságos megoldások hosszútávra
Üdvözöljük!
Tegye gazdaságossá és környezetbaráttá otthona energiafelhasználását! Ismerje meg termékeinket, válassza ki az Önnek tetsző megoldásokat! Szívesen segítünk, hogy a legjobb döntést hozza!
CSI típusú kazán

Kazán automatikus égőfejjel, pellet égetéséhez.

INFORMÁCIÓ:

A pellet tüzelést sokan a hagyományos fa kazános tüzeléshez hasonlítják, holott rengeteg a különbség a két technológiában. A jól összeállított pellet tüzelésű berendezéssel elérhetjük a gáztüzelés komfortját.

Nem kell naponta megpakolni a kazánt, hamut üríteni, salakolni, tüzelőt behordani. Kizárólag a pellet tárolási kapacitásunk határozza meg,hogy milyen időközönként kell a kazánt karbantartanunk.

A hamu kiürítése téli időszakban nagyjából 1-2 hetente esedékes.  Mivel nagyon alacsony a pellet nedvesség tartalma, és szabályozott az égés, ezért alacsony a hamu tartalom is. A pellettel történő feltöltés pedig teljesen automatizálható, akár kéthavonta is elég feltöltenünk a tárolót.

Puffer tartályra kötve a kazánt akár napkollektorral is házasítható, így teljesen gáz független fűtési rendszert kaphatunk.

A pellet folyamatos beszerzése megoldott, elérhető bárhol az országban. Mivel egyre több hazai vállalkozás is készít melléktermékeiből pelletet, így az ára is évről évre versenyképesebb.

MŰSZAKI LEÍRÁS:
A kazán lambda szonda segítségével folyamatosan szabályozza, és optimalizálja az égést. Teljesen automatikus működés, begyújtás és moduláció. Az opcionális kiegészítőkkel többféle konfigruáció összeállítható, igény szerint. Háztartási melegvíz készítés, silóból történő automatikus pellet behordás, automatizált hamu ürítés.

MŰSZAKI ÉS HASZNÁLATI KÉZIKÖNYV:
Letölthető: CSI_18-100_hu.pdf (490 kB)

ÁRAK:Modell
Hasznos teljesítmény (kW) Ár (Ft)  Műszaki adatok:
 CSI 20
 20 1.020.600 +áfa

Letöltés
 CSI 30
 301.083.600 +áfa
 CSI 40
 401.146.600 +áfa
 CSI 60
 601.252.500 +áfa
 CSI 80 801.380.900 +áfa
 CSI 100
 100

 1.527.200 +áfa

 

 

KIEGÉSZÍTŐK:

Megnevezés
Elektronikus vezérlés az automatikus bekapcsoláshoz, a z őrláng fenntartásához és szabályozásához
Meleglevegő forgató (felár)
Automata pellet töltő rendszer (3m)
Hamu ürítő elektronikus vezérléssel
Biztonsági szelep esetlegesen visszaégő tűz eloltására
Meleg vizet előállító modul a folyamatos meleg víz előállításához. Hasznos teljesítménye: 20-33 kW között