GEOENERGIA - gazdaságos megoldások hosszútávra
Üdvözöljük!
Tegye gazdaságossá és környezetbaráttá otthona energiafelhasználását! Ismerje meg termékeinket, válassza ki az Önnek tetsző megoldásokat! Szívesen segítünk, hogy a legjobb döntést hozza!
CSA típusú kazán "MARINA"

Kazán automatikus égőfejjel, pellet, faapríték, faforgács égetéséhez

INFORMÁCIÓ:

A pellet tüzelést sokan a hagyományos fa kazános tüzeléshez hasonlítják, holott rengeteg a különbség a két technológiában. A jól összeállított pellet tüzelésű berendezéssel elérhetjük a gáztüzelés komfortját.

Nem kell naponta megpakolni a kazánt, hamut üríteni, salakolni, tüzelőt behordani. Kizárólag a pellet tárolási kapacitásunk határozza meg,hogy milyen időközönként kell a kazánt karbantartanunk.

A hamu kiürítése téli időszakban nagyjából 1-2 hetente esedékes.  Mivel nagyon alacsony a pellet nedvesség tartalma, és szabályozott az égés, ezért alacsony a hamu tartalom is. A pellettel történő feltöltés pedig teljesen automatizálható, akár kéthavonta is elég feltöltenünk a tárolót.

Puffer tartályra kötve a kazánt akár napkollektorral is házasítható, így teljesen gáz független fűtési rendszert kaphatunk.

A pellet folyamatos beszerzése megoldott, elérhető bárhol az országban. Mivel egyre több hazai vállalkozás is készít melléktermékeiből pelletet, így az ára is évről évre versenyképesebb.

MŰSZAKI LEÍRÁS:

Apríték, mezőgazdasági hulladékok, termények elégetésére is használható kazán. Melegvíz előállításra és fűtésre egyaránt alkalmas.

A tartályban forgó lapátok folyamatosan keverik a tüzelésre szánt aprítékot, magvakat, megakadályozva az összetapadást. Szinte bármilyen éghető hulladék eltüzelhető vele, legfeljebb meghatározott százalékban pellettel kell össze keverni. A vezérlése teljesen automatikus, begyújtás, moduláció, füstgáz figyelés.

ÁRAK:

 

 

Modell
Hasznos teljesítmény kW
Ár (Ft):
Műszaki adatok:
 CSA 30 301.890.000 +áfa

Letöltés
 CSA 45 452.026.000 +áfa
 CSA 60
 602.242.800 +áfa
 CSA 80
 802.462.000 +áfa
 CSA 100
 1002.678.800 +áfa
 CSA 130
 1303.848.000 +áfa

Letöltés
 CSA 180
 1804.485.600 +áfa

 Nagyobb teljesítményű kazánok egyedi rendelésre.